Ga naar de inhoud

Training

Training

Onze trainingen zijn altijd interactief. Learning by doing. Wij adviseren de training te koppelen aan een verandering. En dus ook zonodig oefenplaatsen & leerateliers in te richten.

In het publieke domein worden de eisen aan medewerkers steeds hoger en dat vereist een andere kennis, nieuwe vaardigheden en een andere aanpak van je werk.

Wij trekken een training niet uit de la, maar willen dat het veranderdoel van de training tijdens of direct na de training zichtbaar wordt in de organisatie of voor de ‘klanten’.

Trainingen op maat

We hebben diverse trainingen ontwikkelt op onderwerpen die onze core businesss raken. Deze zijn veelal exclusief ontwikkelt voor een organisatie. Omdat veel trainingen ook het doel hebben van team- of organisatieverandering maken we veel gebruik interactie en zelfwerkzaamheid.

Lerend werken en werkend leren

Wij geloven in het concept van trainen door te doen. We zorgen dat de deelnemers in actie komen. Terwijl ze hun gewone werk doen ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden en vragen ze feed back om hun leerlijn zelf te organiseren.

Ervaren trainers

We selecteren altijd de beste trainer. Wij werken met een netwerk van zelfstandige trainers.

Een greep uit de trainingen

i. Persoonlijke ontwikkeling

1. Inzetten van je talent
2. Loopbaan op basis van wie je bent.
3. Persoonlijk leiderschap

ii. Teamontwikkeling

1. Veiligheid in je team
2. Inzetten van je voorkeurstijl
3. Effectief werken met meer plezier

iii. Strategie en opgavegericht werken

1. Managen van organisatie
2. Bedrijfsvoering
3. Vitaal platteland
4. Omgevingswet
5. Biodiversiteit

Hulp nodig met uw project??

Laten we samenwerken