Ga naar de inhoud

Bijeenkomsten van waarde

Bijeenkomsten van waarde

Wil je binnen je organisatie of met je partnerorganisaties een bijeenkomst organiseren, dan ontzorgen wij u. Wij ontwikkelen een programma dat echt bijdraagt aan het door u gestelde doel. En zorgen dat de bijeenkomst feilloos verloopt met een doordacht draaiboek, inspirerende locatie en sprekers die de mindset oprekken.

Digitaal of fysiek, we hebben inmiddels een brede ervaring in groepen van 8 tot 100 deelnemers. Met onze ervaren moderators krijgen de deelnemers energie. ‘Never a dull moment’!

Procesontwerp

Voor uw team- of directiebijeenkomst ontwerpen we met u een procesflow, waarbij uw doel, resultaat en werkvorm scherp in lijn gebracht worden. Daarbij maken we graag gebruik van de nieuwste werkvormen en ondersteunende technieken.

Effectief en interactief inrichten van de bijeenkomst

Een bijeenkomst moet een bepaalde impact hebben op de deelnemers. Zodat zij na de bijeenkomst een ander gedrag laten zien of aan de slag gaan met de afspraken. Wij geloven in (inter-)actieve werkvormen en beperken daarom graag het zenden.

Moderatie

Een onafhankelijke moderator helpt enorm om snelheid te maken. Een moderator bewaakt het proces, houdt het doel scherp voor ogen en zorgt dat iedere deelnemer aan bod komt. Wij maken graag gebruik van de kracht van humor. We doen dit zowel digitaal als in fysieke bijeenkomsten.

Participatie

Wij geloven in van buiten naar binnen. Met partners, stakeholders, inwoners en ondernemers. We managen de verwachtingen en zorgen voor creatieve werkvormen.

Hulp nodig met uw project??

Laten we samenwerken