Ga naar de inhoud

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Wij adviseren regelmatig te investeren in je organisatie met externe ogen en oren.
Soms weet je dat het op sommige punten beter kan, maar lukt het niet om op eigen kracht de verandering in gang te zetten. En weet je niet waar je moet beginnen.

Wij kunnen op basis van uw vraag een passend programma ontwikkelen om het team of de organisatie in beweging te brengen. Ons doel is de verandering echt vanuit het team zelf tot stand te brengen, want dat is duurzaam. Wij zijn aanjager en bieden nieuwe tools aan.

Visie en strategie

Wij zorgen voor een fresh-up in uw team. We herijken de focus op de maatschappelijke opgave en de rolverdeling binnen het team en met de omgeving. De effectiviteit van het team op de te bereiken resultaten gaan we vergroten.

Professioneel en slagvaardig tot resultaat komen

Wij laten het team zichzelf ontwikkelen en maken daarbij graag gebruik van de kennis, vaardigheden en talenten. En organiseren feed back van de belangrijkste interne stakeholders of opdrachtgevers.

Effectief samenwerken (Insights Discovery)

Samenwerken begint bij het zichtbaar maken van de voorkeurstijlen in het team, de talenten en de dromen. Wij maken graag gebruik van de methode van Insights Discovery bij het bespreekbaar maken van de voorkeurstijl, omdat deze relatief gemakkelijk door het team zelf is toe te passen.

Procesoptimalisatie

We slopen graag processen die niet bijdragen aan het resultaat. Maar dat doen we met beleid en altijd in samenwerking met het team dat er mee moet werken. Zij hebben immers de beste kennis in huis om hun eigen proces effectiever te maken.

Hulp nodig met uw project??

Laten we samenwerken